Bueskyting, introduksjon & kurs m/ pil og bue, jakt- og feltbueskyting, skibueskyting, utstyrutleie i Telemark, Norge

pil og bueutleie, bueskytebane, introduksjon, trening, camps, terapi, turnering

Logo Hovinheia Kul TurStasjon

 
Tidsrom for booking: 01.02.-31.10., for 1 person eller flere etter avtale

Pil og bueutleie og bueskytebane

Ausleihen von Pfeil und Bogen

Recurve-buer fra 16 til 36 lbs (engl. pund) er til leie samt tilbehør. På bueskytebanen på Bergskog kan du skyte opptil 70 m eller prøve feltskyting på 12 mål (eller skiver med dyr). Om vinteren kan du også gå der med truger eller prøve bueskyting på ski som alternativ.

Introduksjon, trening, terapi

Training im Bogenschießen beim Buchautor Martin Dietrichs

Kurs for nybegynnere eller trening for profesjonelle bueskyttere med alle typer buer, firmaarrangement, bursdagsaktivitet eller hvis du vil prøve noe nytt og spennende med en gruppe. Alt er mulig for et arrangement.
Bueskying kan man også bruke som terapi og for å styrke helsen helheltlig. Lær å holde og bruke kroppen i balansen, puste riktig, styrke ryggmusklene, fokusering og konsentrasjon. En sport som er bra mot stress, depresjon, hodepine, overvekt... .

Service: 2 t trening, utstyr (eller ta evt. med ditt eget utstyr)

Basecamp bueskyting med aktiviteter

Camps mit Bogenschießen und andere Aktivitäten in Hovin i Telemark

Planlegger du for en gruppe eller klubb en leir med bueskyting og utendørsaktiviteter? Ta kontakt med meg og vi kan ta en prat om overnatting i hytter/telt, forpleining, trening, guiding... etter behov og utfra dine idéer, slik at vi kan arrangere en vellykket leir!

Bergskog FITA og Felt turnering

Sommerturnier im Bogenschießen in Hovin i Telemark

Gjennom hele sommeren kan du som bueskytter delta i en turnering på valgfri baner, slik at nybegynnere og proffer kan begge prØve seg. Alle deltagere får et Bergskog-merke basert på resultatene. Samtidig har du en sjanse til å vinne noe fra tombolaen... . Nærmere opplysninger i invitasjonen. Beklager ingen opplegg i 2011.

 

> til kontaktsiden

< til forside